بازدید مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل از مهدکودک شکوفه‌های بهار

اندیشه

مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از مهدکودک شکوفه‌های بهار بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی اندیشه مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل، جناب آقای رضا حاجی‌زاده رئیس اداره روابط عمومی و سرکار خانم عرب خزائلی مدیر کل امور طلاب و خانواده از مهد کودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

این بازدید به منظور اجرای طرح زیباسازی و فضاسازی بخش‌های مختلف مهدکودک جهت ایجاد فضایی شاد و متنوع برای کودکان صورت گرفت.

هدف از این طرح، فراهم آوردن محیطی امن و آرامش‌بخش برای کودکان و والدین است که در آن علاوه بر فضاهایی سرشار از نشاط و خلاقیت، سعی در آموزش و انتقال مفاهیم اخلاقی، دینی و ارزشی با اهداف بلندمدت و برنامه‌ریزی شده در دل‌های پاک کودکان دارد.

ایجاد چنین فضایی، نقش بسیار زیادی در میزان آرامش و کاهش اضطراب کودک به هنگام ورود در این فضا و جدایی از مادر دارد و کودک این محیط را برای خود مقدس و با ارزش تلقی می‌کند.

در این بازید، مقرر شد فضاسازی در سه طبقه مهدکودک با همکاری اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل در دست اقدام قرار گیرد.

این طرح با زمان‌بندی پیش‌بینی شده تا پایان تابستان به اتمام می‌رسد و نونهالان مهد با شروع ترم تحصیلی جدید، در فضای متناسب با روحیات و دنیای کودکانه قدم می‌گذارند.