در آستانه میلاد باسعادت امام رضا(ع)؛

کانال تربیتی «تسنیم» راه اندازی شد

کانال تسنیم

همزمان با دهه کرامت، کانال تربیتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان "تسنیم" راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکارخانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد:  در ایام پرخیر و برکت دهه کرامت و در‍ آستانه ولادت باسعادت ثامن الحجج امام علی بن موسی الرضا علیه‌آلاف‌التحیه‌والثناء، کانال تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «تسنیم» راه‌اندازی شد.

سرپرست اداره کل امور تربیتی عنوان کرد: این کانال در راستای تعمیق، ترویج و حفظ سنت تربیتی و اخلاقی حوزه علمیه خواهران با رویکرد اخلاقی و تربیتی مبتنی بر آیات و روایات ائمه معصومین سلام‌الله‌علیهم‌اجمعین و بهره‌مندی و استفاده بهینه طلاب و اساتید از این فرصت در فضای مجازی ایجاد شده است.

حسینی افزود: علاقه مندان جهت عضویت در این کانال می‌توانند به نشانی https://eitaa.com/jz_tasnim در پیام رسان ایتا مراجعه و از مطالب آن استفاده کنند.

دریافت تصویر خبر