پیام قدردانی رییس مجلس شورای اسلامی از مدیر جامعه الزهرا(س)

پیام تبریک

دکتر قالیباف از پیام تبریک حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی به مناسبت انتخاب ریاست مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، در پی ارسال پیام تبریک حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف به مناسبت انتخاب ایشان به عنوان «ریاست مجلس شورای اسلامی»، دکتر قالیباف در پاسخ، پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

«حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای سیدمحمود مدنی بجستانی، مدیریت محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام

با سلام و تحیت

پیام محبت‌آمیز جناب‌عالی به مناسبت انتخاب اینجانب به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت شد. ضمن تشکر و قدردانی، توفیق روزافزون آن جناب را از خداوند متعال مسألت دارم.

محمد باقر قالیباف».

گفتنی است؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در پیام تبریکی به دکتر قالیباف، آمادگی جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع را برای همکاری با مجلس شورای اسلامی در زمینه های مرتبط با بانوان اعلام کرد.

دریافت تصویر خبر