سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا(س) اعلام کرد:

دومین فراخوان شرکت در دوره‌های مجازی کوتاه‌مدت معارف اسلامی ویژه بانوان

فراخوان دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی مجازی

فراخوان دوره‌های مجازی معارف اسلامی در تابستان 1399 ویژه بانوان غیرطلبه از سوی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه الیاسی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، از ادامه برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های کوتاه مدت از اواخر تیرماه 1399 خبرداد و افزود: از زمان شیوع ویرس کرونا دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های کوتاه مدت جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: در فروردین سال 1399، نخستین فراخوان دوره‌های مجازی معارف اسلامی ویژه بانوان غیرطلبه از سوی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد و با توجه به استقبال گسترده متقاضیان، دومین فراخوان ثبت نام در دوره‌های مجازی در تابستان 1399 اعلام می‌شود.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: در این فراخوان، 10 دوره کوتاه مدت معارفی و مهارتی شامل «تربیت جنسی کودک با رویکرد اسلامی»، «والدگری مثبت»، «مهارت های زندگی و راه های رسیدن به رضایت درونی»، «احکام مختص بانوان»، «سواد رسانه»، مهدویت»، «آشنایی با صحیفه سجادیه»، «شرح خطبه متقین نهج البلاغه»، «شرح مناجات خمسه عشر امام سجاد علیه‌السلام» و «عقاید نوجوان» ارائه شده که در صورت به حد نصاب رسیدن هر دوره، برگزار خواهد شد.

الیاسی افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره به سایت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی به نشانی http://borhan.jz.ac.ir/paziresh_doreha مراجعه کرده و برای ثبت نام اقدام کنند.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال گسترده متقاضیان و به جهت محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

سرپرست اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام تاکید کرد: فرآیند ثبت نام متقاضیان زمانی تکمیل می‌شود که هزینه دوره را پرداخت کرده و کد پیگیری را دریافت نمایند.

الیاسی، مهلت ثبت نام در این دوره را تا ۱۵ تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌ 02532112330 تماس بگیرند.

وی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های این مرکز، برگزاری دوره‌های متنوع معارف اسلامی ویژه بانوان غیرطلبه ایرانی و غیرایرانی اندیشمند و علاقه‌مند به علوم و معارف اسلامی است، تصریح کرد: با توجه به تاثیرگذاری و کاربردی بودن این دوره‌ها، بسیاری از بانوان پس از شرکت در این دوره‌ها، متقاضی تحصیل بلندمدت در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌شوند.

دریافت تصویر خبر

دوره های مجازی کوتاه مدت