بازدید معاون فرهنگی تبلیغی از دوره‌های مهارت‌افزایی طرح شمیم

تهرانی-طرح شمیم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی از دوره‌های مهارت‌افزایی طرح شمیم ویژه طلاب مدرسه علمیه کوثر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از اجرای طرح تربیت مبلّغ شمیم ویژه طلاب مدرسه علمیه کوثر (استعدادهای درخشان) بازدید کرد.

طرح شبکه مبلغان یاس مطهر با عنوان طرح «شمیم» شامل دوره‌های تبلیغی مهارتی است که از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی برای نخستین بار ویژه طلاب مدرسه علمیه کوثر (استعدادهای درخشان) برگزار می‌شود.

این طرح، سال گذشته در معاونت فرهنگی تبلیغی طراحی و تدوین شد و امسال به مرحله اجرایی رسیده است.

در این دوره دو مهارت مهم تبلیغی یعنی مهارت ارتباط با سر فصل تبلیغ چهره به چهره (مخاطب شناسی، شیوه ها و روش های جذب و همدلی و نیز ارتباط مؤثر) و مهارت رسانه به خواهران طلبه آموزش داده می شود.

همچنین در این طرح، دوره‌های مهارتی آشنایی با رایانه از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

در این طرح که از 2 تیرماه آغاز شده و به مدت دو هفته به طول می‌انجامد، 45 نفر از طلاب مدرسه علمیه استعدادهای درخشان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند،و ما امیدواریم تابستان پربار و با برکتی داشته باشند.