نیمی از برگزیدگان یازدهمین جشنواره علامه حلی مشخص شدند

جشنواره علامه حلی

نخستین جلسه شورای علمی جشنواره علامه حلی(ره) به منظور انتخاب برگزیدگان یازدهمین دوره این جشنواره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نخستین جلسه شورای علمی یازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) با حضور اعضای شورا و مسئولان تعدادی از گروه‌های ارزیابی در سالن آیت‌الله حائری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد.

در این جلسه که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شد، ۲۸ اثر از مجموع ۵۷ اثر راه‌یافته به مرحله بعدی مورد بررسی قرار گرفته و صلاحیت علمی ۲۷ اثر جهت معرفی به عنوان برگزیده مرحله کشوری یازدهمین دوره این جشنواره مورد تأیید اعضای شورا قرار گرفت.

بررسی صلاحیت علمی ۲۹ کاندیدای انتخاب دیگر، به جلسه بعد این شورا موکول شد.

در یازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره)، تعداد 17 هزار و 780 اثر از سوی طلاب خواهر و برادر سراسر کشور وارد رقابت شده بودند که پس از طی مراحل مدرسه‌ای و استانی، تعداد ۴۵۰ اثر به عنوان برگزیده جشنواره‌های استانی معرفی و ضمن تجلیل در استان مربوط، جهت رقابت در مرحله کشوری، به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال شدند.

پس از ارزیابی‌های انجام شده، نهایتا ۵۷ اثر به عنوان کاندیدای انتخاب برگزیدگی مرحله کشوری به شورای علمی این جشنواره معرفی شدند.

اعضای شورای علمی جشنواره را معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه برادران و خواهران، دبیر جشنواره، پنج نفر از پژوهشگران برجسته حوزوی و مسئولان گروه‌های ارزیابی تشکیل می‌دهد.

مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره علامه حلی(ره) تا ۳۱ خرداد

فراخوان دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) اعلام و با توجه به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و بنا به درخواست مکرر طلاب و مدیران مدارس سراسر کشور فرصت ثبت‌نام و شرکت در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) تمدید شد.

آثار علمی ارسال شده باید با محتوای پژوهش، تألیف، تصحیح و ترجمه و در قالب مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایان‌نامه باشد.

«بیانیه گام دوم انقلاب» و «الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت» موضوعات بخش ویژه این دوره از جشنواره علامه حلی(ره) هستند.

بر اساس این گزارش، مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به این جشنواره تا پایان روز شنبه ۳۱ خرداد ۹۹ تمدید شد و تاریخ یاد شده به هیچ‌وجه قابل تمدید نخواهد بود.

طلاب برادر سراسر کشور تا پایان روز شنبه ۳۱ خرداد ۹۹ فرصت دارند در سامانه اینترنتی جشنواره به نشانی http://www.jhelli.ir ثبت‌نام کنند.

بانوان طلبه نیز باید تا همین تاریخ در سامانه ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

مشاهده موضوعات پژوهشی «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» (نسخه ورد)

مشاهده موضوعات پژوهشی «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» (نسخه پی دی اف)

دریافت تصویر خبر