برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلای تهران

نمایشگاه قرآن تهران

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «می‌خوانمت» از اول تا 14 فروردین در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «می‌خوانمت» از اول فروردین مصادف با نهم ماه مبارک رمضان تا چهاردهم فروردین برابر با ۲۲ ماه رمضان از ساعت ۱۷ تا نیم ساعت بعد از بامداد در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

البته ساعت کاری نمایشگاه در شب‌های احیا به دلیل برگزاری مراسم شب قدر تا ساعت ۲۲ کاهش پیدا می‌کند.

در برگزاری نمایشگاه امسال بیش از ۴۵ موسسه قرآنی و ۲۴ نهاد دولتی و حاکمیتی مشارکت دارند و بخش بین الملل نیز از اول تا هشتم فروردین با حضور نمایندگانی از ۲۵ کشور برگزار خواهد شد.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در بخش‌های مختلفی همچون کودک و نوجوان، ترجمه قرآن، نهج‌البلاغه، دعا، فلسطین و طوفان الاقصی، مشاوره، هنرهای دینی، محافل خانوادگی، مسابقات و رویدادها و نشست‌های محتوایی، خادمان قرآنی، طرح بشری، حفظ آسان قرآن و بخش مکتوب، بخش حوزوی، دانشگاهی و موسسات قرآنی برگزار می‌شود.