اطلاعیه شماره 13 ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری؛

برگزاری آنلاین کلاس های سطح چهار و دوره عالی فقه

اطلاعیه سطح 4

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری در اطلاعیه ای از برگزاری آنلاین کلاس های سطح چهار و دوره عالی فقه از سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری اعلام کرد کلاس های مقطع سطح چهار و دوره عالی فقه از این هفته به صورت آنلاین از طریق سامانه آموزش مجازی با حضور استاد محترم و شاگردان در ساعت مقرر کلاس برگزار می شود.

در این اطلاعیه نکات زیر جهت توجه و رعایت طلاب ذکر شده است:

1- لطفاً طبق راهنمای تصویری سامانه آموزش مجازی، وارد کلاس شوید. در این راهنما، نحوه ورود به کلاس از طریق لپ تاپ و موبایل و چگونگی اداره کلاس ارائه شده است. توصیه می شود حتی الامکان از لپ تاپ استفاده شود.

2- رأس ساعت مقرر در کلاس حاضر شوید.

3- تا زمانی که استاد وارد کلاس مجازی نشده باشد، دانش پژوهان نمی توانند وارد کلاس شوند. از این رو، در صورتی که در نصب سامانه آموزش مجازی مشکلی نباشد، مواجهه با پیام خطا، به معنای عدم حضور استاد در کلاس است، پس برای حضور استاد در کلاس، منتظر بمانید.

4- در صورت لغو برگزاری کلاس، از طریق آموزش مرکز به شما اطلاع داده خواهد شد.

5- در صورت مواجهه با مشکل برای حضور در کلاس، حتماً از طریق مرکز تخصصی، مساله را تا حل مشکل پیگیری کنید.

برای استفاده از سامانه آموزش مجازی باید ابتدا نرم افزار موزیلا را روی سیستم خود نصب کرده و افزونه فلش پلیر را به آن اضافه کنید، سپس وارد سامانه شوید. مراحل نصب، راه اندازی و استفاده از امکانات سامانه در راهنمای تصویری به تفصیل بیان شده است، از این رو در ابتدا این راهنما را به دقت مطالعه کنید تا در طول دوره دچار مشکل نشوید.

✅ نرم افزارهای مورد نیاز

✅  راهنمای تصویری اساتید