آموزش مجازی

نرم افزارهای مورد نیاز جهت شرکت در کلاسهای آنلاین جامعه الزهرا

ONLINE

قابل توجه اساتید طلاب گرامی جامعة الزهرا علیهاالسلام

برای شرکت در کلاس مجازی و استفاده از آن، لطفا اقدامات زیر را انجام دهید.

مرحله اول: امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لازم را تهیه و نصب نمایید.

در صورت استفاده از کامپیوتر لازم است به بلندگو و میکروفون مجهز شود.

دانلود و نصب مرورگر موزیلا فایرفاکس و فلش پلیر و فعال سازی آن

اگر از قبل بر روی سیستم شما مرورگر موزیلا نصب است نیاز به نصب مجدد نیست.

مرورگر موزیلا را متناسب با نسخه ویندوز خود(32 یا 64 بیتی) و همچنین نرم افزار Adobe Flash Player مخصوص مرورگر موزیلا را از لینکهای زیر دانلود نموده و مطابق راهنمای تصویری استفاده از سامانه آموزش برخط اقدام به فعال‌سازی پلاگین فلش پلیر در مرورگر موزیلا نمایید.

مرورگر موزیلا فایرفاکس نسخه Windows:

دانلود نسخه 32 بیتی(48 مگابایت)

دانلود نسخه 64 بیتی(49 مگابایت)

نرم افزار Adobe Flash Player:

دانلود برای مرورگر (20 مگابایت)

سپس برای رفع مشکل به هم ریختگی کلمات در پنجره چت نيازمند نصب نرم افزار کیبور فارسی مي باشد كه از لینک زیر دانلود نموده پس از خارج کردن از حالت فشرده بر روی فای setup کلیک نموده و آنرا نصب نمایید و بعد با انتخاب کیبورد فارسی جدید از قسمت انتخاب زبان، آن را فعال نماييد كه براي اینکار می‌توانید از کلید های ترکیبی shift+alt استفاده نمایید.

دانلود كيبورد فارسي(250 کیلوبایت)

AnyDesk انی دسک نرم افزار کاربردی که امکان کنترل کامپیوتر دیگر را از راه دور را می دهد. نرم افزار AnyDesk به کاربران کمک می کند تا جهت ارائه خدمات پشتیبانی به آنها از راه دور و از طریق اینترنت به کامپیوتر آنها متصل شده و مشکلات نرم افزاری آنها را رفع نمود.

دانلود نرم افزار کنترل ویندوز از راه دور AnyDesk

نرم افزارWinRAR برای مدیریت فایل های فشرده

فایلهای دانلودی فوق به صورت فشرده شده می باشند لذا برای خارج کردن از حالت فشرده،نرم افزارWinRAR را از لینک زیر دانلود و متناسب با نسخه سیستم عامل خود آنرا نصب و License آنرا در محل نصب برنامه کپی نمایید. و سپس فایلهای دانلودی را از حالت فشرده خارج نمایید.

دانلود WinRAهر دو نسخه 32 و64 بیتی (20 مگابایت)

مرحله دوم: مطالعه راهنمای تصویری استفاده از کلاس مجازی

الف - راهنمای تصویری طلاب جهت ورود و نحوه استفاده از امکانات کلاس و تعامل با سایرین از طریق ابزارهای مختلف موجود در محیط کلاس :

دانلود راهنمای تصویری استفاده از سامانه آموزش برخط ویژه طلاب جامعه الزهراءدانلود(3 مگابایت)

ب - راهنمای تصویری نحوه مدیریت کلاس مجازی مخصوص اساتید شامل آموزش ابزارهای تخته سفید و نحوه اشتراک گذاری انواع فایلها، پیگیری حضور شرکت کنندگان، ابزارهای مدیریت پنجره ها و ... مخصوص اساتید)

دانلود راهنمای تصویری استفاده از سامانه آموزش برخط ویژه اساتید جامعه الزهراءدانلود(4 مگابایت)

مرحله سوم: شرکت در کلاس مجازی

زمان شروع هر کلاس طبق برنامه هفتگی کلاس است.

لذا می بایست حداقل 10دقیقه قبل از شروع کلاس از اتصال اینترنت، کارکرد نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیازاطمینان حاصل کنید.

پس از اطمینان از فراهم بودن کلیه مقدمات نرم افزاری و سخت افزاری از آدرس زیر وارد کلاس شوید.

آدرس سامانه آموزش مجازی جامعه الزهرا به شرح زیر می باشد:

آدرس مخصوص ورود طلاب: student.jz.ac.ir

آدرس مخصوص ورود اساتید: prof.jz.ac.ir

پس از وارد شدن به سامانه های فوق مطابق راهنمای تصویری استفاده از کلاس مجازی... بر روی کلاس آنلاین و سپس بر روی نمایش کلاس کلیک نمایید و وارد کلاس شوید.

لازم به یادآوری است که لینک نمایش کلاس فقط در زمان شروع آن کلاس فعال می شود.

در پایان سایر نرم افزارهای مرتبط ، جهت استفاده در صورت نیاز، قرار داده شده است.

ادوبی کلاینت

دانلود نسخه ی AdobeConnect Clinet Addin برای ویندوزنسخه پلاگین تحت اجرای مرورگر (40 مگابایت)

دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوزنسخه ی مستقل از مرورگر(18 مگابایت)

Adobe Flash Player یا به اختصار فلش‌ پلیر، نرم‌افزاری رایگان برای مشاهده فایل‌ های چندرسانه‌ای ، اجرای برنامه‌ های اینترنتی و ویدئو و صدا و محتوای ایجاد شده بر روی پلتفرم ادوبی فلش است.

نرم افزار Adobe Flash Player:

دانلود نسخه ویندوزAdobe Flash Player

Foxit Reader ابزاری کوچک و قدرتمند و سریع برای خواندن و مشاهده اسناد پی دی اف می باشد. این نرم افزار به شما امکان باز کردن، مشاهده هرگونه فایل پی دی اف را می دهد.

نرم افزار Foxit Reader مشاهده اسناد PDF

نیازمندیهای نرم افزاری موبایل(نسخه اندرویید) جهت ورود به کلاس آنلاین شامل موارد زیر می باشد:

اپلیکیشن‌های نسخه اندروید:

این اپلیکیشنها را می‌توانید مستقیما از کافه بازار و یا Google Play دانلود نمایید.

دانلود اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect) -لینک مستقیم

دانلود اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect) - کافه بازار

دانلود مرورگر فایرفاکس (Firefox) – گوگل پلی

دانلود مرورگر فایرفاکس (Firefox) – کافه بازار

ادوب فلش پلیر (Adobe Flash Player) – کافه بازار

ادوب فلش پلیر (Adobe Flash Player) – گوگل پلی

نسخه iOS

این اپلیکیشنها را می‌توانید مستقیما از App Store يا سيب اپ دانلود نمایید.

اپلیکیشن ادوب کانکت (Adobe Connect)-اپ استور

مرورگر فایرفاکس (Firefox) – اپ استور

نرم افزار Java SE Runtime به شما اجازه می دهد تا برنامه هایی که با زبان برنامه نویسی جاوا نوشته شده اند را اجرا کنید. با نصب نرم افزار Java SE Runtime پلاگین موتور جاوا به برنامه های ویندوز و نیز مرورگر شما اضافه می گردد و پس از آن به راحتی می توانید برنامه هایی را که با استفاده از این زبان نوشته شده اند مانند نرم افزارهای چت و گفتگو و نیز سایت هایی را که با این زبان نوشته شده اند.

Java SE Runtime

دانلود نسخه 32 بیتیJava SE Runtime

دانلود نسخه 64 بیتیJava SE Runtime

FastStone Capture نرم افزار است که امکان تصویر برداری از دسکتاپ و تهیه عکس و فیلم را فراهم می کند.

دانلود نرم افزار فیلم برداری از صفحه نمایش

مطالب مرتبط :