کارشناس مسئول اداره خدمات، رفاه و سلامت جامعه‌الزهرا(س) منصوب شد

انتصاب

خانم معلمی از سوی معاون اداری مالی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به عنوان «کارشناس مسئول اداره خدمات، رفاه و سلامت» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آقای مرتضی محجوبی، معاون اداری مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای اجرای ساختار جدید این مؤسسه علمی حوزوی طی حکمی، خانم سمیه معلمی را به سمت «کارشناس مسئول اداره خدمات، رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

بررسی کارشناسانه و رسیدگی به مشکلات طلاب در زمینه‌های رفاهی و سلامت و همچنین روان‌سازی و کیفی‌سازی ارائه خدمات از جمله وظایف اداره خدمات، رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام است که در این حکم به آن اشاره شده است.

همچنین در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزنده خانم مریم قنبرزاده که پیش از این، تصدی این مسئولیت را به عهده داشت، قدردانی شد.