طرح تسنیم 2 در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود

دوره های قرآنی و حدیثی

مدیر کل امور تربیتی از زمان ثبت نام دوره‌های تابستانی قرآن و حدیث در قالب طرح تسنیم 2 ویژه بانوان طلبه خبر داد.

به گزارش دفتر روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه‌سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در جهت بهره‌برداری هدفمند از اوقات فراغت تابستان و ایجاد زمینه انس بیشتر با قرآن و حدیث، دوره‌های متنوع و کاربردی را با محور مهارت‌ها و علوم قرآنی حدیثی در قالب طرح تسنیم 2 برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: این طرح شامل دوره‌های عمومی آموزشی قرآنی و حدیثی از قبیل دوره‌های عمومی تجوید، روانخوانی، طرح‌های حفظ و تلاوت قرآن کریم و دوره‌های تخصصی تربیت مربی روخوانی وروانخوانی قرآن مجید ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی و دوره‌های تفسیر قرآن کریم است.

طباطبایی افزود: دوره‌های تخصصی حدیث شامل تربیت مربی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه از دیگر دوره‌های آموزشی تابستانه است.

وی، زمان برگزاری دوره‌های تابستانی را 20 مردادماه تا 20 شهریورماه اعلام کرد و گفت: بانوان طلبه می‌توانند برای ثبت نام از 9 تا 21 تیرماه 1397 به سرای ثقلین مستقر در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه کنند یا با شماره 32112355 تماس بگیرند.

جهت دریافت جدول جزئیات برگزاری دوره‌های آموزشی اداره قرآن و حدیث این پیوند را فعال کنید.