پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به دبیرکل جدید مجمع جهانی تقریب

حمید شهریاری

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام انتصاب حجت الاسلام والمسلمین شهریاری را به دبیرکلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

برادر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر حمید شهریاری (زیدعزّه)

انتصاب شایسته جنابعالی را از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به  «دبیرکلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی» که بیانگر حسن اعتماد معظم له به جنابعالی می‌باشد تبریک عرض می‌نمایم.

امید است در ظلّ توجهات حضرت بقیه اللّه(عجل اللّه تعالی فرجه) با مدیریت هوشمندانه جنابعالی، گامهای اساسی و استوار در جهت تقویت اتحاد، همبستگی و همدلی مسلمانان و تشکیل امت واحده اسلامی در برابر جبهه کفر و استکبار برداشته شود.

موفقیت روز افزون جنابعالی در این مسئولیت خطیر و در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(سلام اللّه علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با تمامی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت نظام اسلامی و نهادهای همسو خواهد بود.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام