در مهد کودک شکوفه‌های بهار؛

پیش‌دبستان پسرانه جامعه‌الزهرا(س) راه‌اندازی شد

پیش دبستان پسرانه

مدیر کل امور طلاب و خانواده از راه‌اندازی و آغاز ثبت نام پیش‌دبستان پسرانه در مهدکودک شکوفه‌های بهار ویژه فرزندان اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در سال تحصیلی 98-97 بنا به درخواست برخی طلاب، اساتید و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، پیش دبستان پسرانه در مهدکودک شکوفه‌های بهار راه‌اندازی می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده اظهار داشت: با توجه به اینکه مهدکودک شکوفه‌های بهار دارای مجوز تأسیس پیش دبستان است، اما به خاطر محدودیت فضایی با محدودیت پذیرش مواجه هستیم.

عرب خزائلی افزود: امسال به صورت آزمایشی 20 کودک از فرزندان اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در پیش‌دبستان پسرانه شکوفه‌های بهار پذیرش می‌شوند.

وی با بیان اینکه ثبت نام پیش دبستان مهدکودک شکوفه‌های بهار آغاز شده است، گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند تا 30 خردادماه به صورت حضوری به مهد کودک مراجعه کنند.