به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب(مدظله)؛

بیش از 400 نفر از طلاب جامعه‌الزهرا(س) عازم مرقد مطهر امام(ره) شدند

جامعه الزهرا

جمعی از اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل(ره)، عازم مرقد مطهر امام(ره) شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانواده بزرگ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز (14 خرداد) مصادف با سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) و همزمان با ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به منظور تجدید میثاق با آرمان های بلند امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در مراسم بیست ونهمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) شرکت می کنند.

بیش از 400 نفر از اساتید، طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در قالب 10 اتوبوس پس از اقامه نماز ظهر و عصر از پایانه به سوی مرقد مطهر امام راحل(ره) اعزام شدند.

مراسم بیست‌ونهمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران عصر امروز با حضور قشرهای مختلف مردم و با سخنرانی رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در مرقد مطهر رهبر کبیر انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.