بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به کار خود پایان داد

نمایشگاه قرآن-بخش حوزوی

بخش حوزوی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن به دلیل آماده‌سازی مصلای امام خمینی(ره) برای شب‌های قدر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، بخش حوزوی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم شب گذشته به کار خود پایان داد.

بخش حوزوی بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن ۱۱ خرداد ماه به دلیل آماده‌سازی مصلای امام خمینی(ره) برای شب‌های قدر به کار خود پایان داد و این در حالی است که نمایشگاه قرآن تا دوشنبه، ۱۴ خردادماه ادامه خواهد داشت.

گفتنی است؛ در آخرین روز فعالیت بخش های حوزوی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، آیین تجلیل از برترین های بخش دستگاه ها و نهادهای نمایشگاه در محل سالن همایش کمیته دانشگاهیان و با حضور مسؤلان برگزار شد.

در این مراسم، برترین و فعال ترین های بخش کمیته حوزوی، نهاد مردمی و تشکل های صنفی، کمیته دانشگاهیان و نهاد های عمومی و دولتی تجلیل شدند.

در کمیته حوزوی، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان رتبه نخست را کسب کرد و جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) نیز به عنوان رتبه دوم معرفی شد و مورد تجلیل قرار گرفت.