انتقال اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س) به آموزشگاه امام رضا(ع)

جامعه الزهرا

اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام شامل اداره قرآن و حدیث و اداره تربیتی به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اطلاعیه ای از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام مبنی بر جابجایی این اداره صادر شده است.

در این اطلاعیه آمده است: «قابل توجه همکاران، اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام، همزمان با ایام میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام، اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام طی هماهنگی‌های اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام از ساختمان اداری شماره یک خواهران به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام منتقل شد.

مراجعه کنندگان اداره کل امور تربیتی و مجموعه های زیربط آن شامل اداره قرآن و حدیث و اداره تربیتی می‌توانند جهت انجام امور به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، ساختمان شهید مطهری، طبقه سوم، انتهای سالن مراجعه کنند».