اعلام نتایج طرح سنجش علمی

جامعه الزهرا

طرح سنجش علمی در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 اجرا شد و 49 طلبه سطح دو و 47 طلبه سطح سه در مصاحبه علمی این طرح قبول شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طرح سنجش علمی ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از سوی معاونت آموزشی تربیتی اجرا شد.

در این طرح، 147 طلبه سطح دو و 63 طلبه سطح سه ثبت نام کردند که 97 طلبه سطح دو و 57 طلبه سطح سه در مصاحبه علمی شرکت کردند و در نهایت، 49 طلبه سطح دو و 47 طلبه سطح سه در مصاحبه قبول شدند.

طرح سنجش علمی به مدت دو سال و در چهار نیمسال در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اجرا شده است که بر اساس این طرح، قبول شدگان از حضور در کلاس درسی معاف هستند و می‌توانند در آزمون پایان ترم شرکت کنند.

این طرح با همکاری اداره امور اساتید و واحد برنامه‌ریزی درسی به مدت یک هفته به طول انجامید و سنجش بانوان طلبه توسط دو استاد و به صورت مصاحبه علمی انجام شد.

هدف از اجرای این طرح، ارج نهادن به فعالیت‌های علمی بانوان طلبه، کوتاه‌تر شدن دوره آموزشی طلاب مستعد و کاهش هزینه‌های مادی و انسانی بانوان طلبه است.