فراخوان ثبت نام در دوره مجازی «مهارت‌های قبل از ازدواج»

مهارت ازدواج

دوره مجازی «مهارت‌های قبل از ازدواج (PME)» ویژه بانوان طلبه حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره مجازی «مهارت‌های قبل از ازدواج (PME)» از سلسله‌برنامه‌های «زندگی به توان خدا» ویژه طلاب مجرد حوزه‎های علمیه خواهران برگزار می‌شود.

این دوره در راستای اجرای طرح طرح «ازدواج بهنگام، آسان، آگاهانه و پایدار» است که به همت اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود.

«مهارت‌های قبل از ازدواج (PME)» دومین برنامه از سلسله دوره‌های ارتقایی مهارت‌های زندگی با عنوان «زندگی به توان خدا» است که به صورت رایگان و مجازی ویژه بانوان طلبه در نظر گرفته شده است.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 20 مهر است که متقاضیان جهت نام‌نویسی می‌توانند به سایت معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به آدرس farhangi.whc.ir مراجعه کنند.

بانوانی که با موفقیت این دوره را به پایان برسانند، گواهینامه پایان دوره دریافت خواهند کرد.