از سوی اداره قرآن وحدیث؛

چهارمین مرحله دوره سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

مدیر کل امور تربیتی از آغاز برگزاری چهارمین مرحله دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه‌سادات طباطبایی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: «چهارمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه» از سوی اداره قرآن و حدیث برگزار می‌شود.

طباطبایی با بیان اینکه دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه ویژه تمام علاقه‌مندان به مفاهیم نورانی قرآن کریم است، افزود: این دوره سیر مطالعاتی از جلد 27 تفسیر نمونه و در پنج مرحله برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: شرکت‌کنندگان می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه و یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)، سؤالات هر مرحله را دریافت کنند.

وی با اشاره به برگزاری چهارمین مرحله از دوره سیر مطالعاتی تفسیر نمونه، گفت: چهارمین مرحله این دوره طبق زمان‌بندی مراحل به تفسیرهای سور مبارکه «تکاثر»، «عصر»، «همزه»، «فیل»، «قریش» و «ماعون» از صفحه 295 تا 391 تفسیر نمونه، جلد ۲۷ اختصاص یافته است.

مدیر کل امور تربیتی، مهلت ثبت نام در این مرحله را تا 20 خردادماه اعلام کرد و گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث به نشانی quran@jz.ac.ir ارسال کنند.

طباطبایی بیان داشت: امکان پیوستن افرادی که از مراحل اول تا سوم جامانده‌اند، با ارائه پاسخنامه مراحل گذشته همراه با پاسخنامه این مرحله وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت مشاهده جدول برگزاری مراحل دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.