دفاع از پایان‌نامه «تأثیر عوامل ماورایی بر زندگی دنیوی انسان با استفاده از تفسیر المیزان»

اطلاعیه دفاع با موضوع  تأثیر عوامل ماورایی بر زندگی دنیوی انسان با استفاده از تفسیر المیزان   چهارشنبه16مردادساعت11

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تأثیر عوامل ماورایی بر زندگی دنیوی انسان با استفاده از تفسیر المیزان» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «تأثیر عوامل ماورایی بر زندگی دنیوی انسان با استفاده از تفسیر المیزان» با ارائه خانم بتول موحدی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا احسانی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا محققیان، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز چهارشنبه 16 مرداد ساعت 11 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.