کرسی آزاداندیشی «بررسی فقهی حقوقی خروج زوجه از منزل در دوران عقد» برگزار می‌شود

کرسی آزاد اندیشی3

سومین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با موضوع «بررسی فقهی-حقوقی خروج زوجه از منزل در دوران عقد» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اداره پشتیبانی پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در نظر دارد سومین کرسی آزاد اندیشی با عنوان «بررسی فقهی-حقوقی خروج زوجه از منزل در دوران عقد» را برگزار کند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: سرکار خانم زهراسادات سرکشیکیان به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی جعفرپیشه فرد به عنوان ناقد این کرسی آزاداندیشی حضور دارند، همچنین سرکار خانم پریسا راد دبیری علمی این برنامه را به عهده دارد.

حقانی تصریح کرد: سومین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 12 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه در برگزاری این کرسی آزاداندیشی مشارکت دارد.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: نخستین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با موضوع «راه‌کارهای ارتقای تعامل بانوان شاغل با خانواده» بهمن ماه سال گذشته و دومین کرسی آزاداندیشی با عنوان «ظرفیت‌های فلسفه اسلامی در برهانی کردن حرکت نفس» فروردین ماه امسال در این مؤسسه برگزار شد.