به همّت اداره قرآن و حدیث برگزار می‌شود؛

هشتمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید

دوره نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید 8

مدیر اداره کل تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری هشتمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک ایام دهه کرامت، عنوان کرد: دوره مطالعاتی نهج البلاغه خوانی از سوی اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه اساتید این مؤسسه از مهر ماه 97 آغاز شد و اساتید شرکت کننده در این طرح، بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، قسمت‌های مشخص شده را مطالعه و پاسخنامه را تحویل می‌دهند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه هشتمین مرحله این دوره آغاز شده است، گفت: محدوده این دوره از نهج البلاغه از خطبه 131 تا 171 است و اساتید تا 15 مرداد فرصت دارند که پاسخنامه خود را ارسال کنند.

طباطبایی یادآور شد: اساتیدی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند، نیز می‌توانند تا زمان مشخص شده با ارائه پاسخنامه مراحل قبل به این طرح ملحق شوند.

وی در پایان گفت: اساتید جهت دریافت سؤالات به سایت یا کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا کانال اساتید در پیام رسان سروش به نشانی@asatid2159  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 32112563 تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله ششم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هفتم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هشتم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.