مدیر جامعه‌الزهرا(س) در دیدار با مسیحیان لبنانی؛

قرآن کریم همه ادیان را از یک ریشه توحیدی می‌داند

مدنی

حجت الاسلام و المسلمین مدنی در دیدار با مسیحیان منطقه نبطیه لبنان گفت: قرآن کریم، همه ادیان الهی را از یک ریشه توحیدی می‌داند و همه ما را به توحید دعوت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین مدنی در حاشیه برگزاری هفته فرهنگی قم در لبنان در کلیسای منطقه نبطیه حضور یافت و با مسیحیان این منطقه دیدار کرد.

مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در این دیدار با قرائت آیاتی از قرآن کریم، تصریح کرد: قرآن، همه ادیان الهی را از یک ریشه توحیدی می‌داند و همه ما را به توحید دعوت می‌کند.

سخنان مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در این دیدار مورد استقبال مسیحیان قرار گرفت و آنان نیز اظهار داشتند که در جلسات شیعیان به ویژه در ایام محرم و مجالس عزاداری حضرت أباعبدالله الحسین(علیه‌السلام) شرکت می کنند و در جبهه مقاومت در کنار برادران شیعه هستند.