به مناسبت گرامیداشت هفته معلم؛

مسابقه شمع فروزان برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی شمع فروزان

به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، مسابقه شمع فروزان با موضوع «اگر من معلم بودم ...» از سوی مدرسه علمیه نیمه وقت صبح برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم طاهره رهبرپور روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه شمع فروزان با موضوع «اگر من استاد بودم ....» به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از مقام استاد در مدرسه علمیه نیمه وقت صبح برگزار می شود.

مدیر مدرسه علمیه نیمه وقت صبح اظهار داشت: بانوان طلبه می توانند عبارت «اگر من استاد بودم» را حداقل در 15 سطر تکمیل کنند.

رهبرپور افزود: آثار مسابقه می تواند در قالب تراکت، پاورپوینت، دلنوشته ادبی و یا عکس و سی دی ارائه شود.

وی، مهلت شرکت در این مسابقه را تا 22 اردیبهشت ماه اعلام کرد و گفت: علاقه مندان می توانند آثار خود را به واحد تربیتی مدرسه علمیه نیمه وقت صبح تحویل دهند.