نشست آنلاین تفسیر قرآن ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

نشست آنلاین تفسیر قرآن

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری از برگزاری نشست آنلاین تفسیر قرآن ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم صدیقه حاجی پور روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نشست آنلاین تفسیر قرآن با موضوعات اخلاقی-تربیتی ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری با همکاری اداره قرآن و حدیث در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش  مجازی و غیرحضوری اظهار داشت: طلاب مجازی از طریق ثبت نام در سامانه مجازی و طلاب غیرحضوری از طریق لینک زیر و وارد کردن شماره تحصیلی http://adobe.vujz.ir/r8tlsstqgie می‌توانند در این نشست شرکت کنند.

حاجی پور یادآور شد: این سلسله نشست در ماه مبارک رمضان، هر روز ساعت ۱۱ تا ۱۲ به صورت آنلاین و با حضور خانم زهره شریعت ناصری استاد جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل می‌شود.