با مشارکت جامعه‌الزهرا(س)؛

مراسم گرامیداشت مقام 33 شهید مظلوم شیعه عربستان برگزار می‌شود

image_2019_5_1-8_48_37_968_oJS

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در پی جنایت جدید رژیم حاکم بر عربستان سعودی در اعدام 37 شهروند این کشور ــ از جمله 33 نفر از شیعیان بی گناه ــ مراسم گرامیداشتی در قم برگزار می‌شود.

این مراسم از سوی مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و نهادهای همسو، برای محکومیت شجره ملعونه بنی سعود و گرامیداشت مقام شهدای مظلوم این حادثه و تسلی خاطر بازماندگان آنان برپا خواهد شد.

این مجلس گرامیداشت، فردا چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 بعد از نماز مغرب و عشاء در "مسجد اعظم" واقع در جوار حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

آیت الله «درّی نجف آبادی» نایب رییس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنران اصلی این مراسم هستند.

همچنین قاریان محترم برای شادی ارواح پاک این شهدا به قرائت قرآن و حاج «عباس حیدرزاده» به ذکر مصائب اهل بیت(ع) می‌پردازند.

این مراسم با همکاری و مشارکت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام، آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، دفتر مقام معظم رهبری در قـم، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران، جامعه مدرسین حوزه علمیه قـم، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قـم، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جامعة المصطفی(ص) العالمیة و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.