پایان‌نامه «قلمرو و ویژگی‌های علم امام علیه‌السلام در آیات و روایات» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاع با موضوع قلمرو و ویژگی های علم  امام علیه السلام در آیات و روایات چهار شنبه 12اردیبهش ساعت10ت12

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «قلمرو و ویژگی‌های علم امام علیه‌السلام در آیات و روایات» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پایان‌نامه سطح سه تفسیر و علوم قرآن با موضوع «قلمرو و ویژگی‌های علم امام علیه‌السلام در آیات و روایات» با ارائه خانم زینب اولیایی بکیانی دفاع می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رجبی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و خانم اعظم وفایی، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز پنجشنبه 12 اردیبهشت ساعت 10 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.