برگزاری نشست هم‌اندیشی پژوهشی ویژه طلاب مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی

جامعه الزهرا

مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی از برگزاری نشست هم اندیشی پژوهشی با موضوع راه اندازی مجله علمی و تشکیل گروه های پژوهشی ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم طاهره ماهروزاده روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی در نظر دارد، نشست هم‌اندیشی پژوهشی با موضوع راه‌اندازی مجله علمی جهت چاپ مقالات علمی طلاب و تشکیل گروه‌های پژوهشی جهت تأمین محتوای مجله برگزار کند.

مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی اظهار داشت: در این نشست، حجّت الاسلام و المسلمین ولی اله هاشم پور، مدیر گروه علمی آموزشی تعلیم و تربیت اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به تبیین این موضوع می‌پردازد.

ماهروزاده یادآور شد: این نشست روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 11 در آموزشگاه امام رضا(علیه‌السلام) برگزار می‌شود.