برگزاری درس اخلاق جامعه‌الزهرا(س) با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین همتیان

درس اخلاق استاد همتیان

درس اخلاق روز چهارشنبه با حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین همتیان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: درس اخلاق روز چهارشنبه با حضور تمامی طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: بانوان طلبه در این جلسه درس اخلاق از محضر حجت‌الاسلام‌والمسلمین همتیان، استاد حوزه و دانشگاه بهره مند می‌شوند.

طباطبایی تصریح کرد: این جلسه درس اخلاق روز چهارشنبه، ۹ اسفندماه ساعت ۱۰ صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.وی یادآور شد: در ترم تحصیلی سال جاری، مسابقه خلاصه‌نویسی از بیانات ارزشمند اساتید درس اخلاق روزهای یکشنبه و چهارشنبه از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: طلاب سطح دو می‌توانند جهت شرکت در مسابقه و دریافت برگه مسابقه به دفاتر امور تربیتی مدارس علمیه و طلاب سطح ۳ و ۴ نیز به دفاتر آموزشی مراکز تخصصی مراجعه کنند.