دفاع از پایان‌نامه «بررسی تطبیقی حقیقت وحی از دیدگاه علامه طباطبایی(ره)، دکتر سروش، حامد ابوزید»

اطلاعیه دفاع با موضوع  بررسی تطبیقی حقیقت وحی از دیدگاه علامه طباطبایی «ره»،  دکتر سروش ، حامد ابوزید  پنج شنبه 22فروردین ساعت11

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «بررسی تطبیقی حقیقت وحی از دیدگاه علامه طباطبایی(ره)، دکتر سروش، حامد ابوزید» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پایان‌نامه سطح سه کلام اسلامی با موضوع «بررسی تطبیقی حقیقت وحی از دیدگاه علامه طباطبایی(ره)، دکتر سروش، حامد ابوزید» با ارائه خانم جبینه اختر دفاع می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسن عالم، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حق پرست، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز پنجشنبه 22 فروردین ساعت 11 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.