حضور جمعی از طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه(س) در امام‌زاده موسی مبرقع(ع)

حضور طلاب در حرم امام موسی مبرقع

جمعی از طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به زیارت حضرت موسی مبرقع علیه‌السلام مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با سالروز رحلت امام زاده موسی مبرقع و با هماهنگی انجام شده از سوی مدیریت سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها، جمعی از طلاب و دانشجویان سرا به زیارت آستان مطهر حضرت موسی مبرقع علیه السلام مشرف شدند.

طلاب و دانشجویان سرا ضمن دعا و زیارت، از سخنان حجت‌الاسلام‌والمسلمین مظفری بهره مند شدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مظفری در این مراسم، ضمن بیان مطالبی در خصوص ویژگی‌ها و رحلت امام‌زاده واجب التعظیم موسی مبرقع علیه‌السلام، به بیان نکات اخلاقی پرداخت.

حضرت موسی مبرقع علیه‌السلام از فرزندان بلافصل حضرت امام جواد علیه‌السلام است و آستان مقدس این امام‌زاده واجب التعظیم پس از حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و مسجد مقدس جمکران به عنوان سومین قطب زیارتی استان قم محسوب می‌شود.