معرفی برگزیدگان جشنواره بین‌المللی غذای سالم «مائده»

جشنواره غذا

جشنواره بین‌المللی غذای سالم «مائده» با حضور 60 بانوی طلبه در قالب 34 گروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، دومین جشنواره  بین‌المللی غذای سالم با عنوان «مائده» ویژه خواهران طلبه، مورخ دوشنبه 6 اسفند ماه برگزار شد.

این برنامه فرهنگی به همت اداره کل امور فرهنگی و بخش فرهنگی خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام جهت تقویت روحیه نشاط و معرفی سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب اجرا شد.

تعداد 60 نفر از بانوان طلبه در قالب 34 گروه در این جشنواره با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این جشنواره در دو بخش  غذاهای سنتی و محلی و بخش کیک، شیرینی و بیسکوئیت برگزار شد.

پذیرایی با انواع دمنوش و شیرینی، مشاوره غذایی توسط کارشناس تغذیه سنتی و سالم، فروش غذا، کیک و خوراکی سنتی، برپایی نمایشگاه پوستر با محتوای میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و احادیث مختلف درباره تغذیه سالم و نیز پخش کلیپ صوتی از جمله فعالیت‌های جانبی در این جشنواره بود که مورد استقبال و توجه تعداد زیادی از طلاب قرار گرفت.

در این جشنواره، طلاب شرکت‌کننده با شور و نشاط فراوان، هنرهای آشپزی و طبخ  کیک و شیرینی خود را ارائه کردند که 14 برگزیده این جشنواره تجلیل می‌شوند.

جهت مشاهده اسامی برگزیدگان جشنواره بین‌المللی غذای سالم «مائده» این پیوند را فعال کنید.

 

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵