آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

آزمون ورودی

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری آزمون ورودی اختصاصی ویژه طلاب بین‌الملل در مقطع تحصیلی سطح سه برای سال تحصیلی 99-98 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اباذر عمرانی فر روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل برای سال تحصیلی 99-98 روز جمعه 17 اسفند ساعت 9 در سالن ساختمان آیت الله بهاءالدینی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: دانش آموختگان بین الملل سطح ۲ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا جامعه المصطفی العالمیه از 8 ملیت برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عمرانی فر افزود: داوطبان بین‌الملل در هفت رشته تحصیلی سطح سه شامل «اصول و فقه اسلامی»، «فقه خانواده»، «تاریخ اهل بیت علیهم‌السلام»، «تفسیر و علوم قرآن»، «روانشناسی تربیتی»، «فلسفه اسلامی» و «کلام اسلامی» به رقابت می پردازند.

وی با اشاره به اینکه نتایج آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل اول فروردین سال 98 اعلام می‌شود، یادآور شد: مصا حبه داوطلبان پذیرفته شده در مرحله آزمون کتبی در دو نوبت اردیبهشت و تیرماه انجام خواهد شد.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: شرکت‌کنندگان این آزمون پس از قبولی در آزمون ووردی و مصاحبه علمی به دو شیوه روزانه یا خوابگاهی مشغول به تحصیل در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خواهند شد.