ماموریت‌ها و اهداف

تالار بیداری اسلامی

بانوان که نیمی از افراد پویای جامعه را تشکیل می دهند، با نقشی حیاتی و منحصر به فرد، رسالت سنگین و خطیر تربیت نسل‌های بعدی را به دوش می‌کشند. از این رو تحصیل علوم اسلامی و تربیت دینی این قشر بی‌بدیل، افزون بر رشد و تعالی نسل حاضر، زمینه ارتقا و پیشرفت نسل‌های بعدی را نیز هموار می‌سازد.

فریضه دانستن فراگیری دانش بر هر زن و مرد مسلمان در سیره رفتاری پیامبر اسلام(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و نگاه جهان شمول و هوشیارانه ایشان به جامعه بانوان، راه پرفراز و فرود علم‌آموزی را برای این قشر تاثیرگذار جامعه هموار کرده است.

در عصر حاضر نیز، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در پرتو آموزه‌های دینی، بستر حضور علمی بانوان را در سراسر جهان گستراند و معمار بزرگ تمدن نوین اسلامی، با تدبیر هوشمندانه و حکم حکیمانه خود دستور تاسیس مؤسسه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) را صادر فرمود و این موسسه کار خود را با اهداف و ماموریت‌های زیر آغاز کرد:

ـ فراهم آوردن فرصت تحصیل بانوان در علوم دینی و حوزوی.

ـ تربیت بانوان مهذب، بصیر، اندیشمند و اسلام‌شناس.

ـ پرورش استعدادهای موجود در جامعه زنان در زمینه‌های تدریس، تبلیغ و پژوهش‌های دینی.

ـ تربیت نیروهای کارآمد و پویا در عرصه فعالیت‌های فرهنگی.

ـ پروش بانوان اندیشمند و متخصص در امور مختص به زنان و خانواده.

ـ نمایش حضور عفیفانه زن مسلمان در بسترهای مختلف جامعه.

ـ پاسخ عملی به دیدگاه‌های نادرست درباره دیدگاه اسلام به زنان.