بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن

001

مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در بازدید از مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن خواستار تعامل سازنده و موثر همه بخش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی تبلیغی و دیگر بخش‌ها بسان زنجیره‌ای متصل به هم و پرهیز از موازی کاری در فعالیت‌ها شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی از مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید و با مدیر و مسئولان این مرکز به گفتگو نشست.

وی در جریان این بازدید ضمن تاکید بر فعالیت علمی و پژوهشی طلاب با موضوعات مرتبط با قرآن و تفسیر، خواستار تعامل سازنده و موثر همه بخش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی تبلیغی و دیگر بخش‌ها بسان زنجیره‌ای متصل به هم و پرهیز از موازی کاری در فعالیت‌ها شد.

در ادامه سرکار خانم فتح‌الله‌زاده، مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن با بیان گزارشی از وضعیت آموزشی و پژوهشی طلاب این مرکز، بر لزوم ارتباط محتوایی مسئولان و اساتید با طلاب تاکید کرد.

وی همچنین توضیحاتی درباره روند نگارش پایان نامه و مدت زمان اجرایی آن در این مرکز تخصصی ارائه داد.