انتصاب سرپرست اداره کل عمران و نگهداری جامعه الزهرا

انتصاب 114

معاون منابع انسانی و پشتیبانی در حکمی آقای مهندس عابدی را به سمت سرپرست اداره کل عمران و نگهداری جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، آقای حسین حدادی فام معاون منابع انسانی و پشتیبانی در حکمی آقای مهندس امین عابدی را به سمت سرپرست اداره کل عمران و نگهداری جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

در بخشی از حکم آقای عابدی آمده است: برنامه‌ریزی جهت ارتقاء کمی و کیفی و نگهداری با بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌ها و امکانات موجود، همچنین ارائه خدمات عمومی مناسب و به موقع به کلیه واحدها، اهتمام ویژه  به گسترش و نگهداری مناسب مجموعه، اهتمام جدی به رعایت صرفه جویی در هزینه‌کردها و گسترش تعامل و همکاری با معاونت‌ها و بخش‌های درون سازمانی مورد انتظار می‌باشد.

معاون منابع انسانی و پشتیبانی در پایان از زحمات آقای محمدرضا درامامی در مدت تصدی این مسئولیت سپاسگزاری کرده است.