بازدید مدیر جامعه الزهرا از اداره امور طلاب و خانواده

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بازدید از اداره امور طلاب و خانواده با خدمات ارائه شده رفاهی و معیشتی، بهداشت و تغذیه و ازدواج و امور خانواده آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی صبح امروز از اداره امور طلاب و خانواده این موسسه علمی بازدید کرد.

در جریان این بازدید مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با خدمات ارائه شده بهداری، رفاهی و معیشتی، بهداشت و تغذیه و ازدواج و امور خانواده آشنا شد و بر پیگیری امور بیمه طلاب تاکید کرد.

وی بررسی مشکلات طلاب ایرانی و غیرایرانی و انجام فعالیت های فرهنگی برای خانواده های طلاب را با همکاری مرکز خدمات حوزه های علمیه مورد توجه قرار داد و خواستار توجه بیشتر به این بخش شد.

در ادامه کارشناسان بخش های مختلف اداره کل امور طلاب و خانواده گزارش مختصری از فعالیت های خود ارائه کردند.