حضور دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س) در سی‌و‌هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی

کنفرانس وحدت اسلامی

جمعی از دانش آموختگان بین الملل و ایرانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی، جمعی از دانش آموختگان بین الملل و ایرانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، شرکت کردند.

در این کنفرانس بین المللی که با حضور آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران و سران وحدت اسلامی کشورهای مختلف برگزار شد، دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ایران و 13 کشور جهان نیز حضور یافتند.

این دوره از کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با موضوع "همکاری‌های اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک" برگزار شد.

در افتتاحیه اجلاسیه اول که با سخنرانی حجت الاسلام حمید شهریاری ‌شروع شد، میهمانانی از کشورهای یمن، روسیه، چین، لبنان به سخنرانی پرداختند و سپس آیت الله رئیسی به سخنرانی پرداخت. از دیگر برنامه های  کنفرانس رونمایی از 16 کتاب تقریبی بود.

در حاشیه این کنفرانس، دانش آموختگان بین الملل با برخی مدعوین به گفتگو و تعامل پرداختند.

هم‌چنین بازدید از نمایشگاه اجلاس از دیگر برنامه‌های حاشیه کنفرانس دانش آموختگان بود.