در آستانه میلاد امام حسن عسکری(ع)؛

مسابقه «نسیم عسکری» در مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی برگزار شد

image_2018_12_15-13_2_6_465_Y3F

جشن میلاد امام حسن عسکری علیه السلام همراه با مسابقه «نسیم عسکری» در مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جشن میلاد امام حسن عسکری علیه‌السلام به همت طلاب رشته روانشناسی تربیتی مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی در طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی ره برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، مسابقه «نسیم عسکری» ویژه طلاب مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی در راستای ایجاد فضایی شاد و تشویق طلاب به مطالعه برگزار شد.

پخش مولودی، توزیع بسته‌های شکلات به همراه سؤالاتی با محوریت امام حسن عسکری علیه‌السلام در میان طلاب از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

طلاب می‌توانند پاسخ سؤالات خود را تا روز یکشنبه 25 آذر به صندوق اختصاص یافته برای این منظور ارسال کنند تا پس از بررسی به افراد برگزیده هدایایی به رسم یادبود اهدا شود.