ویژه طلاب سطح دو و سه جامعه‌الزهرا(س)؛

امکان ارائه مشاوره تحصیلی در زمینه فلسفه و کلام اسلامی

مشاوره تحصیلی فلسفه و کلام

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی از ارائه مشاوره تحصیلی در زمینه فلسفه و کلام اسلامی ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طلاب سطح3 جهت تقویت بنیه علمی و رفع مشکلات تحصیلی و طلاب سطح2 جهت تعیین گرایش یا رشته تحصیلی خود می‌توانند به اساتید مشاور رشته تحصیلی فلسفه و کلام مراجعه کنند.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی بیان داشت: سرکار خانم طوسی استاد مشاور رشته تحصیلی فلسفه اسلامی روزهای شنبه ساعت 8 تا 9 و سرکار خانم کریمی استاد مشاور رشته تحصیلی کلام و مهدویت روزهای شنبه ساعت 11 تا 12 آماده پاسخگویی و مشاوره تحصیلی به بانوان طلبه هستند.

فیضی تصریح کرد: بانوان طلبه سطح دو و سه جهت تنظیم وقت برای مراجعه به اساتید مشاور می‌توانند با شماره تلفن 32112080 تماس بگیرند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که مشاوره‌های تحصیلی، گامی مؤثر در انتخاب رشته و اهداف مورد نظر بانوان طلبه در جهت نشر معارف اسلامی باشد.