مدیر اجرایی دوره عالی فقه منصوب شد

انتصاب

سرکار خانم غلامعلی شاهی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به عنوان مدیر اجرایی دوره عالی فقه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم سمیه غلامعلی شاهی به عنوان مدیر اجرایی دوره عالی فقه منصوب شد.

در ابلاغیه ای از سوی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام آمده است:

«نظر به صلاحیت‌های اخلاقی و علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد مدیر محترم گروه علمی  آموزشی فقه و اصول به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر اجرایی دوره عالی فقه منصوب می‌شوید.

امید است با تسهیل و روان‌سازی امور اداری و اجرایی و تعامل سازنده با اساتید و طلاب محترم وگزارش منظم امور  در حسن اجرای وظایف موفق باشید».

گفتنی است؛ دوره عالی فقه ویژه طلاب فارغ التحصیل سطح چهار فقه و اصول است که علاوه بر توانایی لازم، شرایط تمحّض در مباحث علمی و رسیدن به مرحله اجتهاد را دارند.

این دوره در دو مرحله «فهم و تبیین آراء و نظریات فقها در مسائل مختلف» و «پژوهش در مسائل فقهی و اصولی و نظریه‌پردازی» طراحی شده که هر بخش در مدت چهار سال اجرا می‌شود.

دوره عالی فقه نیمه اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه‌اندازی شد؛ آزمون دومین دوره عالی فقه نیز آبان ماه سال جاری با ثبت نام 26 بانوی طلبه سطح چهار برگزار شد.