تجمع بزرگ طلاب جامعه الزهرا در دفاع از مردم مظلوم یمن برگزار می شود

راهپیمایی 13 آبان 19

تجمع بزرگ طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حمایت از مردم مظلوم یمن فردا ساعت 10:45 صبح در کنار مزار شهدای گمنام این مجموعه آموزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، تجمع بزرگ طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام در حمایت از مردم مظلوم یمن و در محکومیت جنایات آل سعود برگزار می شود.

این تجمع روز یکشنبه 27 آبان ساعت 10:45 صبح و پس از درس اخلاق، در مجاورت مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

کودکان، زنان و مردم بی دفاع یمن دو سال است که زیر آماج حملات آل سعود به سر می برند و وضعیت غذا و دارو در این کشور تحریم شده به حدی حاد شده که هر روز خبر تلف شدن کودکان یمنی در رسانه ها منتشر می شود و سازمان های حقوق بشری تا کنون در این زمینه اقدام قابل توجهی انجام نداده اند.