آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) 18 اسفند برگزار می‌شود/ 12 اسفند؛ آغاز زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون

آزمون ورودی 18 اسفند

آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز جمعه 18 اسفند برگزار می‌شود و کارت ورود به جلسه آزمون از 12 تا 17 اسفند 1402 قابل دریافت است.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای اعلام کرد: داوطلبان محترم که در آزمون سال تحصیلی 1404-1403 ثبت نام كرده‌اند، جهت شرکت در آزمون لازم است از تاریخ 12 تا 17 اسفند 1402، با استفاده از کد رهگیری خود و از طریق لینک زیر برای دریافت و چاپ کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند.

برای ورود به جلسه آزمون ورودی، ارائه این کارت به همراه کارت ملی (برای داوطلبان ایرانی) و پاسپورت (برای داوطلبان غیرایرانی) الزامی است.

آزمون ورودی روز جمعه 18 اسفند 1402 ساعت 9:45 صبح و به صورت حضوری در مراکز استان‌ها برگزار می‌شود.

توجه: داوطلبانی که عکس خود را بارگذاری نکرده‌اند، لازم است یک قطعه عکس 4 * 3 جدید زمینه سفید در روز آزمون ارائه نمایند. در غیر این صورت، از ورود آنها به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

داوطلبانی که کد رهگیری خود را فراموش کرده‌اند می‌توانند از لینک «بازیابی کد رهگیری» اقدام به دریافت مجدد کد رهگیری خود نمایند.

دریافت کارت آزمون