اعلام زمان و مکان برگزاری آزمون دوره تربیت مترجم

تربیت مترجم

زمان و مکان برگزاری آزمون دوره تربیت مترجم عربی، انگلیسی و ترکی از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه حقانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: بیش از 300 طلبه در طرح دوره تربیت مترجم عربی، انگلیسی و ترکی ثبت نام کردند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: آزمون دوره تربیت مترجم انگلیسی، عربی و ترکی روز پنجشنبه 24 آبان ماه ساعت 9 تا 11 در سالن مطالعه عمومی واقع در طبقه اول پژوهشگاه و کتابخانه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

حقانی تصریح کرد: طرح تربیت مترجم برای نخستین بار از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اجرا شده و دوره‌های تربیت مترجم انگلیسی، عربی و ترکی در این طرح در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: شرکت‌کنندگان در صورت موفقیت در آزمون کتبی، برای مصاحبه علمی دعوت می‌شوند و پذیرش نهایی در این دوره منوط به قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی است.

معاون پژوهش بیان داشت: در این دوره، منابع آزمون‌های تربیت مترجم عربی و انگلیسی جهت آمادگی داوطلبان در آزمون ارائه شده است، از جمله سه کتاب زیر برای آزمون تربیت مترجم عربی معرفی می‌شود:

۱- کتاب «صرف ساده» نوشته محمدرضا طباطبایی

۲- کتاب «مبادی العربیه قسمت نحو» نوشته رشید الشرتونی (تنقیح حمید محمدی)

۳-کتاب «المصطلاحات المتداوله فی الصحافه العربیه» نوشته محمدرضا عزیزی‌پور

همچنین برای آزمون تربیت مترجم انگلیسی نیز هفت منبع ارائه شده است:

۱- کتاب «تئوری‌های ترجمه و تفاوت ترجمه مکتوب و همزمان» نوشته دکتر سیدعلی میرعمادی

۲- کتاب «اصول و روش ترجمه ۱ و ۲» نوشته حسین ملانظر

۳- کتاب «Study Skills» نوشته Richard C. Yorkey

۴- کتاب «Expanding reading skills» نوشته Linda Markstein

۵- کتاب «Communication what you mean» نوشته Samuela Eckstut-Didier

۶- کتاب «Essential grammar in use» نوشته Raymond Murphy

۷- کتاب «Modern English» نوشته N. M. Rayevska

دانلود کتاب «تئوری‌های ترجمه و تفاوت ترجمه مکتوب و همزمان»

دانلود کتاب Essential grammar in use

توجه: شرکت کنندگان نیم ساعت قبل از شروع آزمون حتما در جلسه حضور داشته باشند.