برگزاری درس اخلاق طلاب جامعه الزهرا با سخنرانی حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین مدنی

درس اخلاق

جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین مدنی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، درس اخلاق روز چهارشنبه، 22 فروردین ماه با حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

در این جلسه درس اخلاق، بانوان طلبه از محضر حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «سیدمحمود مدنی» مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بهره‌مند می‌شوند.

این جلسه روز چهارشنبه، 22 فروردین‌ماه ساعت ۱۰ صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

در پایان جلسه درس اخلاق، تعدادی از پژوهشگران، طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) که مقالات خود را به همایش های علمی ارسال کردند و همچنین برگزیدگان مسابقات ورزشی دهه فجر با حضور مدیر و معاونان این مؤسسه تجلیل می‌شوند.