کاروان همپای قافله زینب(س) در کربلای معلا

کربلا اربعین

کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام پس از سه روز پیاده روی با قلبی شکسته وارد کربلای معلا شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرانجام پس از سه روز پیاده روی، کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام در میان امواج خروشان زائران حضرت أباعبدالله الحسین علیه السلام از ملیت های مختلف به کربلا رسید.

در شب اربعين حسینی، مراسم سخنرانی و عزاداری در محل اسکان کاروانیان برگزار شد و طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در سوگ شهادت جانگداز حضرت امام حسین و خاندان طاهرینش علیهم‌السلام به عزاداری پرداختند.

حضور در کربلا، ورود از شارع العباس و لحظه دیدن گنبد و بارگاه حضرت ابالفضل العباس علیه‌السلام، همه اعضای کاروان را به ویژه کسانی که اولین بار به کربلا مشرف شدند، بسیار تحت تأثیر قرار داد و گویی همانجا حرم حضرت و دل‌های شکسته، تن های زخمی و خسته از سفر و روح های آماده مجالی به شعرخوانی و مداحی نداد و سیل اشک ها با همان زمزمه «السلام علیک یا اباالفضل العباس» جاري شد، انگار که همه روضه ها در همین سلام نهفته بود.

اعضای کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام روز سه شنبه به قرائت زیارت اربعین می پردازند و پس از آن عزاداری می‌کنند.