راه اندازی خط پاسخگویی به شبهات انتخاباتی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

شبهات انتخاباتی 2

دو خط پاسخگویی به شبهات انتخاباتی در مرکز پاسخگویی به شبهات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: با توجه به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در اسفند سال جاری و از سویی موج شبهه افکنی معاندین جهت دلسرد کردن مردم از انتخابات، خط پاسخگویی جهت پاسخ به شبهات پرسشگران راه اندازی شده است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با اعلام راه‌اندازی دو خط پاسخگویی به شماره‌های 32112554-025 و 32112455-025 اظهار داشت: اساتید برجسته، نخبه و انقلابی پاسخگو به شبهات دینی همه روزه به جز روزهای تعطیل، از طریق این دو خط و  از ساعت 9 تا 12پاسخگوی پرسشگران هستند.

شریفی افزود: با توجه  به لزوم افزایش نقش‌آفرینی طلاب در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور مبلغان می‌توانند با رفع گره‌های ذهنی جامعه برای حضور و مشاركت حداكثری مردم در انتخابات نقش موثری داشته باشند.

وی در پایان بیان داشت: مبلغان می‌توانند با دریافت پاسخ شبهات و ترویج آن در فضای مجازی، گام موثری در  ترغیب مردم به شرکت در انتخابات داشته باشند.