از سوی تشکل بانوان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

نشست علمی «تحلیل قرآنی بر بحث قصاص» به زبان انگلیسی برگزار می شود

93c0596a-fe0a-4037-b190-a112d200a529

چهارمین نشست علمی تشکل بانوان زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع « تحلیل قرآنی بر بحث قصاص » به زبان انگلیسی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین نشست علمی تشکل بانوان زباندان با موضوع « تحلیل قرآنی بر بحث قصاص »  با ارائه سرکار خانم مریم الهی، پژوهشیار و مبلغ جامعه الزهرا علیهاالسلام به زبان انگلیسی در سالن دفاعیه ساختمان شهید قدوسی برگزار می شود.

تشکل بانوان زباندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نشست‌هایی با موضوعات دینی به زبان‌های دوم همچون عربی، انگلیسی و غیره برگزار می‌کند که یکی از اهداف این‌گونه نشست‌ها، ایجاد زمینه بحث دوطرفه است.

در این نشست‌ها، مهارت گفتگوی علمی به زبان خارجی در میان طلاب و اساتید زبان‌دان ارتقاء یافته و نیز توانمندی طلاب به نمایش گذاشته می‌شود.

این نشست‌ها روزهای چهارشنبه ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ برگزار می‌شود و تا قبل از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.