اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا(س) اعلام کرد:

فراخوان ثبت نام در دوره «تربیت کارشناس پاسخگو در مباحث مهدویت»

1تربيت كارشناس پاسخگوي مهدوي

فراخوان ثبت نام در اولین دوره «تربیت کارشناس پاسخگو در مباحث مهدویت» ویژه مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین دوره «تربیت کارشناس پاسخگو در مباحث مهدویت» از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری  انجمن تبلیغ ویژه بانوان مبلغ برگزار می‌شود.

این دوره جهت توانمندسازی مبلغان در مباحث مهدویت برنامه‌ریزی شده است و فعالان عرصه مهدویت و افرادی که دوره‌های عمومی و تخصصی مهدویت را گذرانده اند، می‌تواند در این دوره ثبت نام کنند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا پایان دی 1402 اعلام شده و کلاس‌های دوره از بهمن 1402 تا خرداد 1403 به صورت حضوری برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir مراجعه و یا اطلاعات شخصی شامل نام و نام‌خانوادگی، کد ملی، شماره همراه و عنوان دوره را به شناسه کاربری @Mohammadinasiri در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.