گسترش همکاری‌های علمی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س) و مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)

حجت الاسلام حسینی

جلسه هم‌اندیشی معاون پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام و مسئولان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جهت گسترش تعاملات علمی پژوهشی دو مجموعه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هم‌اندیشی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدجواد حسینی گرگانی معاون پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار عليهم السلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی رسولي نيا رئیس اداره همکاری و پشتیبانی پژوهشی پژوهشگاه، سرکار خانم سیده مریم برقعی رئیس پژوهشکده فقه و مبانی حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی و سرکار خانم زهرا محمد پرچوی دبیر پژوهشی پژوهشکده فقه و مبانی حقوق جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این جلسه، سرکار خانم برقعی ضمن خوش آمدگویی به معرفی پژوهشگاه و گروه‌های علمی و فعالیت‌های گروه‌ها پرداخت. همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی گرگانی نیز توضیحاتی در مورد فعالیت‌های پژوهشی مرکز فقهی ائمه اطهار عليهم السلام ارائه داد.

در این جلسه مقرر شد درباره فعالیت های مختلف علمی پژوهشی، تفاهم‌نامه مشترک بین دو مرکز علمی در دستور کار قرار بگیرد.

تکمیل پروژه‌های تکمیل نشده از جمله آیات الاحکام، مباحث زن و خانواده، موسوعه احکام النساء، فقه پزشکی و فقه برای غرب‌نشینان و غیره از مباحث مورد بحث در این جلسه بود.

در ادامه، مقرر شد مرکز فقهی ائمه اطهار عليهم السلام در زمینه برگزاری نشست، کرسی، کارگاه، ارسال تازه‌های نشر و غیره با پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همکاری و تعامل داشته باشد. همچنین دسترسی طلاب به پژوهش‌های انجام شده، بازدید پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مرکز فقهی ائمه اطهار عليهم‌السلام از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.